Termeni și condiții

Conditii de utilizare
Prezentele conditii detaliaza termenii de utilizare (denumiti in continuare „TERMENI”), in conformitate cu care utilizatorul (denumit in continuare „UTILIZATORUL”) poate utiliza site-ul si serviciile lovestyle.ro (denumit in continuare „LOVESTYLE”), dupa cum sunt acestea definite in continuare..

Acesti TERMENI constituie un acord intre UTILIZATOR si LOVESTYLE si sunt considerati acceptati de catre UTILIZATOR de fiecare data cand acesta utilizeaza sau acceseaza LOVESTYLE. Daca UTILIZATORUL nu este de acord cu acesti Termeni, nu trebuie sa foloseasca LOVESTYLE.

LOVESTYLE este operata de catre compania Big Online Dreams SRL, CUI 35698381, Reg. Comert. J40/2655/2016 cu sediul social in Bucuresti, sector 6, Splaiul Independentei 273, etaj 3, corp 3.

LOVESTYLE poate revizui acesti TERMENI in orice moment, prin postarea in aceasta pagina Web a unei versiuni actualizate. Vizitati aceasta pagina periodic pentru a revizui cele mai noi versiuni ale conditiilor, deoarece acestea reglementeaza utilizarea de catre UTILIZATOR a LOVESTYLE.

Utilizarea Continutului
Continutul LOVESTYLE, cum ar fi texte sau elemente grafice (denumite colectiv, „CONTINUT”), sunt proprietatea companiei, fiind protejate conform dispozitiilor legale aplicabile. O parte din CONTINUT este preluat si folosit cu acordul autorului, nu apartine LOVESTYLE si nu poate fi preluat sub nicio conditie.

Utilizarea neautorizata a continutului LOVESTYLE va fi calificata ca incalcand drepturile companiei si este strict interzisa. Orice UTILIZATOR are obligatia de a mentiona explicit pe orice copie a CONTINUTULUI LOVESTYLE ca acestea sunt in proprietatea companiei.

Ca o conditie implicita a utilizarii de catre dumneavoastra a LOVESTYLE, sunteti de acord sa nu utilizati LOVESTYLE pentru a incalca proprietatea intelectuala a altor persoane in nici un fel. Vom sterge conturile de utilizator oricarui UTILIZATOR si vom bloca accesul la LOVESTYLE tuturor UTILIZATORILOR care incalca in mod repetat drepturile de autor ori alte drepturi de proprietate, fie aceasta intelectuala ori de alta natura. Ne rezervam dreptul de a intreprinde aceste actiuni in orice moment, la discretia noastra, cu sau fara o notificare prealabila si fara nici un fel de raspundere in fata UTILIZATORULUI.

Compania declara irevocabil ca respecta proprietatea intelectuala a altor persoane si solicita UTILIZATORILOR si tuturor partenerilor de afaceri sa isi indeplineasca aceste obligatii fara nici o exceptie.

Restrictii
UTILIZATORII nu pot folosi LOVESTYLE in scopul de a transmite, afisa, distribui sau depozita prin intermediul continutului LOVESTYLE in conditile in care o astfel de operatiune ar determina:
  • (a) incalcarea unei legi sau unui regulament aplicabile;
  • (b) incalcarea drepturilor de autor, marcilor comerciale, secretlor comerciale sau a altor drepturi de proprietate intelectuala ori a altor drepturi ocrotite legal;
  • (c) incalcarea intimitatii, vietii publice sau altor drepturi personale ale altora, sau ar avea caracter defaimator, obscen, amenintator, abuziv sau instigator.

UTILIZATORILOR li se interzice, de asemenea, sa incerce sa incalce securitatea LOVESTYLE incluzând, dar fara a se limita la:
  • a) accesarea datelor care nu sunt destinate utilizatorului respectiv sau logarea la un server sau intr-un cont pe care utilizatorul nu este autorizat sa-l acceseze
  • b) incercarea de a proba, scana sau testa vulnerabilitatea unui sistem sau retea sau incalcarea masurilor de securitate sau de autentificare, fara autorizatie corespunzatoare;
  • c) incercarea de a interfera cu serviciul oferit oricarui utilizator, de catre orice gazda sau retea, inclusiv, dar fara a se limita la, mijloace de a trimite un virus catre LOVESTYLE, metode de tipul „overloading”, „flooding”, „spam”, „mailbombing” sau „crashing”;
  • d) fortarea oricarui pachet de informatii TCP / IP header sau orice parte a acestora intr-un mesaj e-mail sau grup de stiri. Încalcarea securitatii de sistem sau de retea poate avea ca rezultat initierea atat de actiuni actiuni civile cat si sesizarea organelor specializate pentru stabilirea raspunderii penale.

LOVESTYLE este in drept sa investigheze orice actiune/activitate care ar putea implica astfel de incalcari si este in drept sa sesizeze orice autoritate competenta in urmarirea UTILIZATORILOR care sunt implicati in astfel de incalcari. In scopul de a asigura o experienta sigura si eficienta pentru toti UTILIZATORII, compania isi rezerva dreptul de a limita cantitatea de date care pot fi accesate in orice perioada de timp dat. Aceste limite pot fi modificate oricand, fara nici o alta formalitate prealabila.

LOVESTYLE declara ca nu monitorizeaza in mod necesar obligatoriu materialele postate, transmise ori comunicate catre ori prin intermediul site-ului.
Daca oricare dintre UTILIZATORI are motive sa considere ca o informatie anume din continutul site-ului incalca acesti TERMENI este rugat sa contacteze administratorii Site-ului, prin intermediul mijloacelor de contact publice din Site.

Raspundere
LOVESTYLE prezinta in diverse formate, informatii preluate de la companii terte in mod automat, fara posibilitatea de a verifica corectitudinea acestora.
Ca rezultat, LOVESTYLE nu ofera nicio garantie asupra veridicitatii ori exactitatii informatiilor postate.

UTILIZATORII sunt cei care isi asuma toate riscurile asociate cu comunicarea cu companiile terte cu care intra in contact prin intermediul LOVESTYLE. Prin propria natura, informatia oferita de catre alte persoane poate fi ofensiva, daunatoare ori inexacta si, in unele cazuri, poate avea, voit sau nu, caracter inselator.

In situatia in care unul sau mai multi UTILIZATORI ar deveni parte intr-o disputa cu o astfel de companie terta, acestia declara ca sunt de acord sa nu faca plangeri sau solicitari impotriva, ori sa solicite daune (directe sau indirecte) din partea  LOVESTYLE sau a angajatilor acestuia.

Linkuri catre alte site-uri
LOVESTYLE poate contine linkuri catre site-uri Web ale unor terti si nu este responsabil de continutul site-urilor Web catre care exista linkuri si nu face nici un fel de afirmatie referitoare la continutul sau acuratetea materialelor continute de respectivele site-uri. Daca UTILIZATORII decid sa acceseze site-uri Web terte utilizand aceste linkuri, o fac pe propriul lor risc.

Durata si terminarea contractului
Prezentul contract este si ramane in vigoare, clauzele sale fiind pe deplin aplicabile atat timp cat timp persoana fizica si/sau juridica este UTILIZATOR al LOVESTYLE la orice nivel. Acesti TERMENI au valoare contractuala intre UTILIZATOR si LOVESTYLE, iar UTILIZATORUL declara neconditionat si irevocabil ca ii accepta, ca ii sunt de deplin si fara rezerve aplicabili odata cu prima accesare/utilizare a LOVESTYLE.

Ultima actualizare: 1 decembrie 2017