A început perioada reducerilor. Profită de ea!

Despre noi

Ce este?
lovestyle.ro este website-ul unde poți găsi în același loc produsele de la cele mai importante și de încredere magazine online de fashion din România.
Cu peste 500.000 de produse în inventar, poate fi greu să le descoperi doar pe cele mai cool sau care sunt la modă în zilele noastre. Din această cauză am dezvoltat un algoritm prin care descoperim și scoatem în evidență acele produse în pas cu moda, nou apărute sau care sunt la reducere.

Cum funcționează?
Sincronizăm prețurile și disponibilitatea produselor din magazinele partenere de mai multe ori pe zi, în acest fel site-ul putând fi folosit și ca un notificator pentru reduceri la un anume produs, categorie de produse sau branduri preferate. 

Plus valoarea
Având în același loc produsele celor mai importante magazine online de fashion, poți naviga mult mai rapid printre ele fără să mai fi nevoit/ă să intri pe fiecare site în parte sau să te abonezi la newsletterele lor pentru afla când apar reduceri.
Datorită algoritmului care ia în calcul inclusiv interesul colectiv a tuturor vizitatorilor site-ului, poți descoperi fără să faci nimic în mod special, ce produse sunt cele mai căutate și poți cumpăra produse la modă înainte de a fi la modă, practic poți fii un/o trendsetter :)