A început perioada reducerilor. Profită de ea!

Confidențialitate

Această politică de confidențialitate explică când și de ce colectăm informații personale despre persoanele care accesează lovestyle.ro, cum le folosim, cum le păstrăm în siguranță și în ce condiții le putem împărtăși cu alte companii terțe.

Din când în când aducem modificări acestei pagini și îți recomandăm să revii asupra ei și să hotărăști dacă ești de acord cu schimbările realizate. Utilizând lovestyle.ro înseamna că ești de acord.

Pentru orice întrebări legate de acest document, ne poți contacta la [email protected] sau în scris la Splaiul Independentei 273, corp5, etaj 3, sector 6, București, cod postal 060028 în atenția companiei Big Online Dreams SRL.

Cine suntem?
Suntem o societate comercială cu capital integral privat, înregistrată la Registrul Comertului sub numarul J40/2655/2016 și cu numele Big Online Dreams SRL. Avem sediul social la adresa Splaiul Independenței 273, corp3, etaj 3, sector 6, București, cod postal 060028 și codul fiscal de identificare 35698381.

Cum colectăm informațiile personale?
Modul principal prin care colectăm informații personale de la vizitatori este atunci când este vizitat site-ul și/sau este folosit procesul de înregistrare și/sau Abonare la newsletter. Deasemenea e posibil să existe unele pagini temporare pentru înregistrarea în cadrul unei promoții în care pot fi cerute informații cu caracter personal.

Ce fel de informații colectăm?
Printre informațiile personale pe care le colectăm s-ar putea găsi: nume, adresa, adresa de email, adresa ip, sexul, vârsta sau ce pagini au fost accesate în cadrul site-ului nostru. De fiecare dată când cerem o astfel de informație, motivul pentru care facem acest lucru va fi explicat clar.

Cum folosim informațiile colectate?
  • identificarea conținutului marcat ca "favorit"
  • personalizarea conținutului servit
  • pentru a te putea notifica conform unor criterii alese de tine
  • pentru a putea alege câștigătorul în cadrul unei competiții

Vom păstra aceste informații atâta timp cât sunt necesare pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

Cine are acces la informațiile colectate?
Nu vom vinde sau închiria informațiile colectate către alte companii în scopuri de marketing.
În cazul în care site-ul se va înstrăina unei alte companii, informațiile colectate vor fi considerate ca activ al companiei și vor fi transmise în condiții de siguranță către noua entitate, entitate care va trebui să respecte menționările din document.

În unele cazuri e posibil să transmitem informațiile colectate către diverși furnizori, parteneri sau subcontractori strict pentru a putea îndeplini scopul pentru care au fost colectate (trimiterea unui email, alegerea unui câștigător în cadrul unei competiții). în orice caz, vom transmite strict informațiile de care au nevoie pentru îndeplinirea scopului și vom avea un contract care îi impiedică să le folosească în scopuri de publicitate în nume propriu.

Alegerea ta
De fiecare dată când informațiile colectate pot duce la o consecință cu impact direct asupra ta (de exemplu primirea unui mail), va trebui să bifezi explicit că dorești să primești acest email. Deasemenea dacă te răzgândești și nu vrei să mai fii parte a unei astfel de consecințe, vei avea opțiunea tehnică de retragere a acordului sau dacă nu, ne poți contacta la [email protected] pentru a putea realiza acest lucru.

Cum poti avea acces la informațiile colectate?
Acuratețea informațiilor este foarte importantă pentru noi și facem tot posibilul pentru a avea o metoda cât mai ușoară de actualizare a acestora.
Dacă crezi că deținem informații personale care nu mai sunt de actualitate și nu există o modalitate tehnică de a le actualiza, ne poți scrie la [email protected] pentru a rezolva acest lucru.

Deasemenea, ai dreptul legal de a cere o copie a tuturor informațiilor personale pe care le deținem despre tine. Pentru acest lucru trebuie să cerem o taxa de 100lei pentru a putea acoperi costurile tehnice de a pune laolalta toate aceste informații într-un format ușor de interpretat.

Securitatea informațiilor colectate
În orice pagină cerem informații personale, acea pagină va folosi o sesiune encriptată în așa fel încât informația să nu poată fi interceptata până ajunge la noi. Pentru a verifica acest lucru, pagina respectivă trebuie să aiba un lăcățel verde în bara de adrese. După ce informația ajunge la noi, facem tot posibilul ca aceasta să fie păstrată în siguranță. Pentru accesul la unele informații îți va fi cerut să introduci o parolă. Parola respectivă va fi pastrata criptată în baza de date, în așa fel încât cineva care ar putea intra în posesia bazei de date, nu va putea afla conținutul parolei respective. Responsabilitatea legată de parole este în exclusivitate a ta, nu o împărți cu nimeni și nu o da nimanui care ți-o cere, chiar dacă cererea vine din partea unui angajat al site-ului.

Transferul informațiilor în afara Europei
Ca parte a metodei tehnice de găzduire a site-ului pe care o folosim, unele informații e posibil să fie păstrate sau transmise temporar în țări din afara Uniunii Europene. În aceste țări e posibil să nu existe o lege de protecție a datelor personale atât de riguroasă ca cea din UE iar în acest caz ne vom conforma legilor din țara respectivă.

Înregistrarea sesiunilor de vizită
Site-ul nostru poate folosi sisteme de înregistrare a sesiunilor de accesare. Aceste sisteme înregistrează în mod anonim mișcările mouse-ului, locurile unde se dă click și cât se face scroll în site. Aceste informații sunt colectate complet anonim și strict pentru a analiza și îmbunătăți experiența utilizatorilor. Pentru acest lucru folosim servicii ale unor terți, informațiile find păstrate de către furnizorul tehnologiei.

Ultima actualizare: 1 decembrie 2017