PROMOȚIE -> Până la 70% reducere pentru produse de sezon -> Pentru femei sau Pentru bărbați

Prima pagină > TRENDURI > Cum și unde poți găsi un stilist vestimentar?

Cum și unde poți găsi un stilist vestimentar?

0 recomandări în articol

Trăim în secolul vitezei, iar timpul a devenit din ce în ce mai prețios pentru mulți dintre noi, mai ales dacă activitățile de la birou ne ocupă cea mai mare parte din zi. Programul încărcat și îndatoririle zilnice ne țin, de multe ori, departe de satisfacțiile și dorințele personale. 

Cea mai mare pasiune cu care ne „delectăm” în timpul liber o reprezintă shopping-ul, în special cel de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. O ținută bine pusă la punct și o atitudine puternic conturată ne cresc încrederea în sine și ne pot ajuta să facem o impresie plăcută. 

Din păcate, timpul nu ne permite întotdeauna să fim la curent cu noutățile din modă, motiv pentru care greșelile vestimentare sunt din ce în ce mai frecvente. E musai să luăm în considerare faptul că nu toate articolele fashion din magazine ni se potrivesc și că trebuie să avem în vedere o mulțime de elemente care ne pot ajuta să arătăm perfect (constituția fizică, vârsta, evenimentul, machiajul, asortarea culorilor, accesorizarea corectă etc.). Toate aceste informații pot fi puse la punct cu ajutorul unui Fashion Stylist. 

Este greșit să mergem pe premisa că doar celebritățile trebuie să apeleze la stiliști pentru a arăta de zile mari. Un deux-piece potrivit purtat la o întâlnire de la birou poate suprinde plăcut restul participanților și poate crește succesul profesional. O rochie elegantă aleasă cu bun gust și purtată la un eveniment poate atrage toate privirile celor din încăpere. Chiar și ținutele de zi cu zi trebuie alese cu grijă, deoarece prima impresie este cea care contează întotdeauna.

Cei de la ZOOT.ro ne vin în ajutor cu un voucher prin intermediul căruia oricine poate avea acces la serviciile unui stilist cu experiență, fără a fi nevoie de costuri ridicate. Această opțiune reprezintă o variantă accesibilă pentru cei care doresc să fie bine îmbrăcați și să arate perfect, însă fără cheltuieli exagerate.
 

Un astfel de card poate fi utilizat fie după întâlnirea cu Fashion Stylist-ul ZOOT.ro, fie la finalizarea altor comenzi. Nu trebuie decât să completezi un chestionar care îi va permite stilistului să te cunoască mai bine, astfel încât să alegeți împreună cele mai potrivite ținute. În afară de mărimile pe care le porți în mod obișnuit, mai este nevoie să împărtășești stilurile vestimentare preferate, ce articole dorești să achiziționezi, dar și ce schimbări ai dori să aduci la garderoba ta.

În maximum 2 zile lucrătoare Fashion Styilist-ul ZOOT te contactează în vederea stabilirii unei întâlniri la Cabina de Fericire, unde vei proba produsele alese special pentru tine. Ai auzit bine! Cabinele ZOOT chiar aduc fericire, iar ținutele obținute împreună cu stiliștii sunt cu adevărat spectaculoase. Cei din jur vor fi plăcut suprinși de alegerile tale vestimentare și astfel vei căpăta mult mai multă încredere în tine.

Simplu și eficient, nu-i așa? De acum poți avea ținute la modă, alese doar pentru tine, astfel încât să arăți perfect în orice moment. Unde mai pui că poți avea propriul Fashion Stylist cu bani puțini și poți crea o impresie de excepție zi de zi.
 

Ți-a plăcut? Spune-le și prietenelor!


Alte articole

21 recomandări în articol

Stil de vedetă: Victoria Beckham...

Victoria Beckham este un adevărat fashion icon al zilelor noastre, un etalon de stil vestimentar și o continuă sursă de inspirație pentru toate iubitoarele de modă.   Este una dintre celebritățile cele mai comentate din punct de vedere vestimentar și nu numai, așa că pasul de l...


CITEȘTE ÎN CONTINUARE
9 recomandări în articol

Ce paltoane elegante poartă bărbații în această ia...

Ne apropiem cu pași repezi de jumătatea iernii iar vremea de afară continuă să fie rece așa că este momentul potrivit să discutăm despre ce se poată iarna aceasta in materie de geci, paltoane și trenciuri. Chiar dacă mulți dintre noi alegem să ne îmbrăcăm în obișnuitul s...


CITEȘTE ÎN CONTINUARE
9 recomandări în articol

Ghid de stil pentru un bust proeminent...

Formele generoase și un decolteu bogat înnebunesc orice bărbat. Însă, trebuie să ai mare grijă să nu exagerezi, de la feminitate și sex-appeal la vulgaritate fiind doar un pas. În vreme ce bustul proeminent poate fi o trăsătură de invidiat, acesta poate ridica în ac...


CITEȘTE ÎN CONTINUARE

9 recomandări în articol

O rochie roșie? Mereu o idee buna! 12 modele în tendi...

12 modele în tendinţe actuale din care, cu siguranţă, îl vei alege pe cel preferat de tine. O rochie roşie a fost, este şi va fi mereu la modă! Totodată, este considerată articolul vestimentar cu cea mai bună investiţie, atunci când este achiziţionată în conformit...


CITEȘTE ÎN CONTINUARE
12 recomandări în articol

Nuanțele vibrante: unul dintre cele mai puternice tren...

Conform spuselor directorului executiv al Pantone, Leatrice Eiseman, culoarea anului #2018 simbolizează „originalitate, ingenuitate și gândire vizionară”. Astfel că institutul Pantone a decretat: culoarea anului este Ultra Violet. Leatrice mai spune că: „Este de a...


CITEȘTE ÎN CONTINUARE
0 recomandări în articol

Retrospectiva anului 2017 în lumea modei...

Anul 2018 a debutat, lăsând în urma evenimente notabile în modă. 2017 a fost bogat în evenimente importante pe scena modei internaționale.   De la reuniunea modelelor anilor '90 pana la debutul lui Ashley Graham în prezentările Michael Kors, lumea mod...


CITEȘTE ÎN CONTINUARE

Fii la curent cu noile apariții de colecții sau articole cu produse. Abonează-te acum sau urmărește-ne pe Facebook, Instagram sau Pinterest.