Prima pagină > TRENDURI > 10 lucruri pe care le fac femeile cu stil în fiecare zi

10 lucruri pe care le fac femeile cu stil în fiecare zi

0 recomandări în articol

Ce este o femeie cu stil? Ce înseamnă, de fapt, a avea stil? 
A avea stil înseamnă a te cunoaște pe ține însăți. A te accepta. Înseamnă a-ți asumă feminitatea și modul în care reușești să transmiți. A avea atitudine! Pentru că despre asta este vorba.  Stilul personal a avut dintotdeauna o strânsă legătură cu moda. Moda înseamnă tendințe sezoniere, inseamnă ce și cum se poartă. Însă, nu toți ne adaptăm acestor curente fashion. În genere, ne identificăm doar cu cele care ne ajută să arătăm cine suntem și care descriu perfect personalitatea și felul nostru de a fi. Femeia cu stil mai are un secret: este responsabilă și organizată.  
De pildă, are câteva obiceiuri pe care le respectă cu sfințenie. Iată care sunt acestea! 

1. Nu se lasă influențată de ”ce se poarta” 

O femeie cu stil știe că trendurile sunt sezoniere și că e imperios necesar că ele să aibă în șifonier câteva piese atemporale. Te poți inspira, desigur, din colecțiile de sezon, însă alege ce ți se potrivește ție și personalității tale. Investește în piese de rezistentă și consolidează-ți propriul stil. 

2. Știe când să poarte un pantof cu toc 

Tocurile sunt piese de care nu te poți lipsi atunci când te declari fashionista. O femeie cu stil știe că tocurile de 15 cm arată fabulos la un dineu sau un eveniment important, însă nu și-n viață de zi cu zi!  
Atunci când mergi la birou sau la masă cu prietenii, e important să alegi incaltainte cu toc mic sau chiar fără. 

3. Știe să se accesorizeze 

Fie că este vorba despre o geantă inr-o nuanța electrică sau de o bijuterie deosebită, femeile cu stil introduc întotdeauna în ținutele lor un element cheie, un detaliu ce face diferența.  
Așadar, adaugă și tu o broșa cămășii preferate sau poartă o geantă fucsia la ținută de birou și  pășește cu încredere!

4. Alege haine în armonie cu silueta ei 

Fiecare femeie are o conformație corporală diferită, fapt ce îi permite să poarte doar anumite haine. Femeile preocupate de ele și de imaginea lor, știu ce tip de siluetă au și ce le avantajează.  
Informează-te și tu în legătură cu tipul de siluetă pe care îl ai și ai să vezi cât de ușoară are să fie alegerea hainelor!   

5. Nu exagerează cu bijuteriile 

Cu toate că se acordă o atenție deosebită accesorizarii, care știm că face diferența, femeile moderne nu vor exagera niciodată cu acestea.
Înainte să ieși din casă, asigură-e că ținuta nu e încărcată! Dacă porți imprimeuri florale sau printuri, nu gafa adăugând bijuterii acolo unde nu e cazul. Doar hainele simple, clasice, în culori monocrome permit o ușoară ”joaca” în materie de accesorizare. Multe haine, însă, au imprimeu încărcat, care nu permite o accesorizare spectaculoasă. 

6. Se îmbracă în funcție de ocazie 

Femeile care impun admirație în rândul celor cu care interacționează sunt acele femei care se îmbrăca în funcție de locul în care merg sau acivitatea la care iau parte. Astfel că ele știu să fie elegante la un garden party sau conservatoare la o ședința de birou.  
Fii atentă și tu și verifică întotdeauna evenimentele la care vei paricipa și asigură-te că ești imcrata corespunzător. 

7. Se îmbracă în raport cu vremea de afară  

O femeie rafinată verifică întotdeauna starea meteorologică înainte de a ieși din casă. Și știe că oricât de mult i-ar plăcea un articol vestimentar mai gros, nu-l va purta decât atunci când vremea îi va permite.

8. Se pregatește din timp 

Femeile cu stil sunt mereu impecabile și punctuale și au intoteauna acel look fresh care te cucerește atunci când le întâlnești. De ce? Pentru că și dedică timp pregătirii. Știu cât de mult contează imaginea pentru ele așa că preferă să își aloce timp pentru asta.  
Tu ce preferi? Să dormi o oră în plus? Sau să arăți fabulos atunci când ieși din casă?  

9. Investeste în educația ei

Femeile stilate știu că fără inteligență, frumustea lor ar fi de prisos. Așa că nu e de mirare că acestea aleg să citească, să meargă la operă sau teatru, să participe la workshop-uri sau chiar să bifeze cursuri de dezoltare personală. Smart is the new sexy! 

10. Are atitudine 

Poate cel mai de preț secret al femeii cu stil, atitudinea, este o adevărată armă pe care o folosește neîncetat. Stă mereu cu spatele drept și bărbia înainte, e sigură pe ea și hotărâtă! Pășește întotdeauna cu dreptul!  
Ea are încredere în ea! Dar tu? Tu ai? 

Ți-a plăcut? Spune-le și prietenelor!


Alte articole

9 recomandări în articol

Modele noi de UGG-uri: scurte, cu funde sau pietre?...

Alegerea încălțămintei potrivite depinde de clima zonei în care ne aflăm la momentul respectiv. Cu toții știm că țara noastră are o climă temperat-continentală, motiv pentru care încă ne bucurăm de existența celor 4 anotimpuri în care putem purta orice fel de &i...


CITEȘTE ÎN CONTINUARE
12 recomandări în articol

12 modele de cămăși bleo pentru bărbați - Mereu la...

Cămășile reprezintă una dintre piesele vestimentare îndrăgite de majoritatea bărbaților. Sunt ușor de purtat, sunt disponibile în mai multe stiluri, culori și modele, putând fi purtate cu încredere la aproape orice tip de eveniment. O ținută care include și o căm...


CITEȘTE ÎN CONTINUARE
12 recomandări în articol

12 modele de cămăși albe pentru bărbați - Mergi la...

Cămașa albă este piesa vestimentară ce nu poate lipsi din garderoba domnilor. Mai mult de atât, unii bărbați cu stil care vor sa aducă valoare adăugată imaginii lor știu ca o cămașă alba nu e suficientă, ea trebuind aleasă în funcție de evenimentul la care se participă. ...


CITEȘTE ÎN CONTINUARE

12 recomandări în articol

Uite 12 modele de pijamale moderne și senzuale...

Stimularea vizuală contează foarte mult pentru reprezentanții sexului puternic când vine vorba de partenerele lor. Tocmai de aceea, imaginația bărbaților dă naștere unor scenarii incendiare încă din clipa în care aceștia văd lenjeria intimă pe care iubita lor o poartă....


CITEȘTE ÎN CONTINUARE
9 recomandări în articol

Modele de fuste asimetrice în colțuri. Le preferi lun...

Alături de rochii, fustele sunt articolele vestimentare caracterizate de feminitate și eleganță, purtătoarele putându-le integra armonios în ținutele purtate zilnic sau cu ocazia evenimentelor speciale la participă. Menținându-se în tendințe de peste 5 sezoane, fuste...


CITEȘTE ÎN CONTINUARE
6 recomandări în articol

12 moduri trendy de a purta puloverul sezonul acesta...

Odată cu venirea sezonului rece, nu mai este atât de ușor să construiești o ținută ce atrage atenția. Vara, spre exemplu, o rochiță volatilă și o pereche de balerini îți rezolva problema statului în fața dulapului, când realizezi strategii în funcție de cu...


CITEȘTE ÎN CONTINUARE